Доставка на цветя - Магазин за цветя и доставка на цветя Margarita Flowers

Доставка на цветя

Магазин за цветя Margarita Flowers обработва Вашите он-лайн поръчки за доставки на цветя  в делнични дни от 10:00 до 18:00 часа, а в празнични дни от 10:00 до 16:00 часа. Доставките на поръчки се приемат от страната и чужбина.

 

Начини за поръчки:


I. На място в магазин за цветя MargaritaFlowers

Работно време на магазина:                           GSM +359 879 345 779
от 09:00 до 19:00 часа

 

II. Он-лайн поръчки
 

1. За да пазарувате от www.margaritaflowers.eu е необходима регистрация.

2. Цените на предлаганите продукти са представени в дясната част на уеб сайта. Указаната цена на отделната стока е за 1 брой и е без включена в тази стойност цена на доставката.

3. Доставки на адрес се извършват на цялата територия на Република България. 

4. За да добавите продукт в кошницата за пазаруване, натиснете бутон “Купувам” срещу желания продукт. Можете да поръчате повече от един продукт. Избраните продукти се добавят във вашата кошница.

5. По всяко време може да проверите какво има във вашата кошница до този момент като кликнете върху линка "Кошница" в горната дясна част на сайта.

6. Ако желаете да промените броя на даден продукт в кошницата, напишете съответното количество в полето за брой и натиснете бутона “Преизчисли”. Ако въведете 0 (нула) за количество, съответния продукт се изважда от кошницата.

7. След като вече сте уточнили стоките и количествата, натиснете бутона "Поръчай". Във следващата форма попълнете необходимите данни за доставка и желаният начин за заплащане:

III. Начини на плащане:

- В брой при доставката (наложен платеж)
- По банков път (авансово)
- Western Union или MoneyGram 
- Паричен превод с фирма Еконт Експрес
 
След въвеждането на тези данни и тяхното потвърждение с бутона "Поръчай" системата извежда страница за проверка на вашата поръчка. След като проверите въведените от Вас данни за доставка отново натиснете бутона “Поръчай”.

8. При избиране на плащане по банков път , можете да извършите превод към сметка на Маргарита Флауърс ЕООД. След приемането на вашата поръчка ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

9. При избиране на доставка с наложен платеж плащате дължимата сума на куриера.
След въвеждането на тези данни и тяхното потвърждение с бутона "Поръчай" системата извежда страница за проверка на вашата поръчка. След като проверите въведените от Вас данни за доставка отново натиснете бутона “Поръчай”.

10. Вашата поръчка ще бъде обработена от служител на Маргарита Флауърс ЕООД и вие ще получите обаждане по телефона за уточняване на времето за доставка.
В полето за коментар можете да попълните и период от време, в който да се извърши вашата поръчка.

11. Ако в срока за изпълнение на доставката не бъдете намерен никой на посочения от Вас адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала.

IV. Гаранции

Магазин за цветя Margarita Flowers поема пълна гаранция за точния ден и час при изпълнението на всяка приета поръчка, както и за свежия вид на цветята, освен поради стечение на инзвънредни обстоятелства.

Цената на доставката за град Плевен се определя в зависимост от района, в който се намира адреса за доставка. Срокът на доставката за град Плевен е минимум 3 часа от приемането на поръчката. Срокът на доставката за страната се определя в зависимост от избраните продукти. Срокът на доставката за страната е 24 часа. Срокът  може да се удължи при изпълнение на по-специфични поръчки. Фирмата не носи отговорност за неспазване на посочените срокове за доставка, поради неточно посочване на адреса за доставка от страна на клиента.
 
Изработваме букети, цветни аранжировки, кошници, булчински букети, икебани както по модел от предложения каталог, така и по идея на клиента. Визията на предложенията в каталога може да зависи частично от сезона, но цялостния вид на аранжировката се запазва. Магазин за цветя MargaritаFlowers си запазва правото да заменя цветя и техните нюанси при липса на посочените в продукта, като съгласува с клента корекциите.
Това е всичко, което е необходимо, за да пазарувате при нас.

 Благодарим Ви, че се доверихте на нас!