Фън Шуй за градината и двора - 5.00 лв. - Книги - Магазин за цветя и доставка на цветя Margarita Flowers
Фън Шуй за градината и двора

Фън Шуй за градината и двора

Производител:Хомофутурус
Код на продукт:1701
Наличност:В наличност
Цена: 5.00 лв.
К-во:     - ИЛИ -   Добави към любими Сравни

Фън Шуй работи с принципите на древните китайски геоманти за създаването на градина, която да кореспондира със собствената ви личност, както и с дома, в който живеете. Чрез отглеждането на растения и използването на различни градински елементи може да се създаде оазис, където да се скрием от забързания ритъм на съвременния свят и да отдъхнем от напрежението. Дори ако живеете в апартамент в блок, пак можете да облагородите пространствата между сградите, да създадете малка градинка на покрива или на терасата си. Успокояващите зелени пространства ни обгръщат с нежност при прибирането у дома.


Използването на дредните принципи на фън шуй за оформянето на градина ще създаде подкрепяща и подхранваща среда. Вековните формули могат да се внесат и в днешния ден, за да използваме силите на ин и ян, петте елемента и осемте триграми в собствения си имот за по-добро здраве, по-голямо благополучие и по-щастливи връзки в семейството.


Фън Шуй е изкуство за пренасочване движението на енергията от средата, така че да се чувстваме добре. Растенията, природните форми и създадените от човека предмети въздействат върху нас по недоловим начин.


Винаги присъстващите невидими енергии на вселената могат да бъдат използвани в наш интерес с помощта на фън шуй.

Коментари ()