Великденска декорация със саксийни пролетни цветя

Великденска декорация със саксийни пролетни цветя

Великденска декорация със саксийни пролетни цветя

Пролетният сезон на великденските празници е изключително плодотворен за всякакви творчески идеи и тяхното реализиране. Ще ви представим няколко идеи за декорация на пролетни саксийни растения. Така ще създадете празничен интериор във вашия дом, който ще ви зареди с много настроение и ще изненада приятно вашите гости.
 Интересно предложение е да създадете гнездо от саксия Лобелия. Изплетете венец от върба или друг вид увивни пръчки. Поставете саксията Лобелия в подходяща за вкуса ви кашпа и закрепете около нея изработения венец.  В коронката на саксийното растение поставете няколко изкуствени великденски яйца. Това е едно артистично предложение за декорация на саксийните растения.

НарцисПривличащо вниманието предложение е декорирането на великденски кът от стайни растения и украсени яйца. Интересно ще е ако съчетаете сезонно и многогодишно растение. Нашето предложение включва аранжирането на саксия Нарциси и мини стайна Орхидея. Поставете двете саксийни растения в кашпи или ги засадете в саксии, подходящи на интериора ви. В основата на растенията поставете изсушена декоративна трева и закрепете малки пиленца. Между саксиите поставете няколко от украсените ви великденски яйца и поръсете около им отново от изсушената трева.

 

ОстеоспермумСаксиите с Остеоспермум разнообразете като ги поставите в пролетен многоцветен съд, а в тяхната основа декорирате няколко изкуствени великденски яйца. Ако желаете да направите великденски подарък на своите роднини и приятели може да замените изкуствените яйца с естествени. Собственоръчно боядисаните ви яйца също може да украсите по нестандартен начин - с различни по текстура панделки, прежда или мъниста.

Маргарита Тодорова Публикувано от Маргарита Тодорова

Флорист в цветарница "Криси"

http://margaritaflowers.eu/

http://cvete.eu/

Продукти свързани към тази статия

0 Коментари до "Великденска декорация със саксийни пролетни цветя"

Напиши коментар

Вашето име:


Въведете кода от долу:

Вашият коментар:
Бележка: HTML не е преведен!